INTERVIEW JACK FIJNEMAN

JACK FIJNEMAN, KLOPT HET NOG?

“Mijn vrienden vonden het zweverig, nu inspirerend”

Na verschillende  horecafuncties bij diverse bedrijven is hij nu Project manager Bouw, Inrichting & Styling voor Horeca en Catering bij Hutten.

Jack vindt dat we zuinig moeten zijn op de Aarde. “Deze gedachte is nog geen gemeengoed, maar we gaan er wel met zijn allen steeds beter over nadenken.” Als je in zijn prullenbak thuis kijkt, dan krijgt hij rode wangetjes. Ook hij is er niet altijd bewust mee bezig. In het werk komt hij veel duurzame ontwikkelingen tegen. Vlees en vis gaan er af,  je krijgt een andere keuken. Het begint met anders eten. “Binnen Hutten zijn we al jaren bezig om iets terug te geven aan de aarde, deze minder snel op te maken. Het is een persoonlijke ontwikkeling.15 jaar geleden was het iets waar ik nog niet eens aan dacht.”

“Een van de projecten waar maximaal betekenis geven een feit werd, is het Prinses Maxima ziekenhuis in Utrecht. Kinderen staan hier altijd voorop en we zijn op zoek gegaan naar voeding die het beste past.”

Jack wil mensen inspireren om zich bewust te worden van wat zij eten en drinken. Hij gelooft dat deze bewustwording bijdraagt aan een betere aarde. Met Jack heeft Hutten, naast Bob Hutten zelf, er een inspirerende leider bij.