Diensten

Onze kracht is spiegelen, inspireren en aanzetten tot actie om een positieve impact te maken. Dit doen we in lezingen, training, coaching, werksafari’s, retreats en andere inspiratiesessies. We houden van maatwerk, maar hieronder vind je voorbeelden van wat we kunnen bieden:

▽IT△ = Leven – Fysieke, mentale en emotionele vitaliteit versterken.
Beekse Bergen Werksafari – Wendbaar in snel veranderende tijden.
Online & Live in verbinding – Werken en leven in de nieuwe tijd.
Expert Masterclass – In meerdere keukens kijken.

 

▽IT△ = Leven

Wendbaar & Vitaal

Vitaliteit jaarprogramma. De uitdaging van deze tijd is met medewerkers een positieve impact maken: betekenisvol werken, een laag ziekteverzuim en een aantrekkelijke werkgever zijn. In dit programma staan ervaren en doen centraal. Bewust worden van energie-gevend en stagnerend gedrag. Persoonlijke voedings- en bewegingsadviezen, Aikiflow, noem maar op. Doen wat nodig is. 

Beekse Bergen Werksafari

Beekse Bergen Werksafari

Betekenisvol werken.  Een werksafari om kennis te maken met deze unieke organisatie waar wendbaarheid de rode draad is. De natuur als spiegel, want ook wij zijn natuur. Een safari vol belevenis en betekenis die te vertalen is naar jullie organisatie.

De Beekse Bergen en Innergie bieden 3 werksafari’s aan. Ga je mee op avontuur? Kijk op www.beeksebergen ▶️ 

 

Online & live in verbinding

Online in verbinding

De nieuwe tijd. Onze manier van werken verandert snel, dus ook de manier waarop we leren. Medewerkers kunnen tijds- en plaatsonafhankelijk meedoen.

Met onze mobiele studio bieden we bijeenkomsten die live en online impact maken. De mogelijkheden zijn immens, van livestream tot hybride overlegvormen, van uitzendingen opnemen tot online trainingsmodules. Daag ons uit.

 

Masterclass

Masterclass

Gooi de deuren open! Ontwikkelen door bedrijfsbezoeken. De Masterclass kenmerkt zich door: inspiratie, in meerdere keukens kijken en netwerken. Innergie verzorgt de concrete vertaling en toolbox voor jouw organisatie.

Onder andere Antea, Weleda, IKEA, Boskalis, PWN en I-SEC gingen je voor.