INTERVIEW DIEDERICK JANSSENS

DIEDERICK JANSSENS, KLOPT HET NOG?

“Ik wil niet belerend zijn naar hoe andere mensen hét moeten doen. En ik wil ook niet mensen beoordelen als zij honderd dingen doen, en nou net dat ene, waar ik let op, fout doen.

In de serie “Klopt ‘t nog?” Deze keer een interview met Diederik Janssens. Hij werkt als Hostelmanager bij Stayokay in Bergen op Zoom. Dé locatie die onlangs de GAIA Green Award heeft gewonnen. De prijs voor het duurzaamste hotel in de Benelux. Een prijs om trots op te zijn!

Vanuit het roerige Amsterdams wilde hij een fijnere leefomgeving voor zijn kinderen. Hij vindt aandacht belangrijk en vond dat in Bergen op Zoom. Vol liefde spreekt hij over Stayokay en waar ze als organisatie en team voor staan. Ze maken de wereld een beetje mooier, door Sociaal en Duurzaam te ondernemen.

Onlangs won ‘zijn’ Hostel de GAIA Green Award waar hij heel trots op is. De boodschap dat Sociaal & Duurzaam ondernemen het ‘nieuwe normaal’ is, draagt hij met overtuiging en enthousiasme uit. Stayokay een inspiratiebron voor veel andere organisaties, met Diederick als een manager die uit zijn hart spreekt en handelt.